Lokaal

Nieuwste winkelconcept Albert Heijn in Ridderkerk

Vandaag openden supermarktmanager Eelko Boersma en zijn team de deuren van hun vernieuwde winkel. De supermarkt in winkelcentrum De Ridderhof is flink verbouwd en heeft nu het nieuwste winkelconcept. Klanten vinden er een ruim assortiment aan verse producten als groente, fruit, kant-en-klaarmaaltijden, brood, vleeswaren, kazen en borrelhapjes. Afrekenen gaat sneller dankzij elf zelfscankassa’s. Ook is er een grote Bonusstraat en biedt de winkel een stomerijservice.

“Onze supermarkt heeft een volledige metamorfose ondergaan”, zegt Eelko Boersma. “De winkel ziet er modern uit en is ruim van opzet. De eerste reacties van klanten zijn positief. Ze zijn enthousiast over het grote versaanbod, de brede paden en de overzichtelijke afdelingen. We krijgen veel complimenten en daar zijn we erg blij mee!”

Dry misting

Meteen na binnenkomst van de winkel worden klanten verrast met een wereld van verse groenten en fruit van (lokale) telers. Opvallend is ‘dry misting’, een fijne verneveling van water waardoor groente en fruit langer vers blijven. Je kunt gemakkelijker dan ooit kiezen voor vers, gezond en lekker eten met een brede selectie verspakketten, maaltijdboxen en kant-en-klaarmaaltijden. Er is een sinaasappelpers die verse jus d’orange levert. Ook kun je snoepgroente in elke gewenste hoeveelheid zelf scheppen.

Borrelplanken

Iets verderop vinden klanten heerlijk geurend brood vers uit de oven en taarten, gebak, koek en bonbons. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra groot aanbod aan vleeswaren, kaas, worsten, tapas, olijven, salades en andere borrelhapjes. Medewerkers van de supermarkt staan klaar om te adviseren over de nieuwste smaken en om verrassende borrelplanken te laten proeven. “Ook kun je nu vers in de winkel gegrilde lekkernijen warm mee naar huis nemen”, vertelt Eelko Boersma. “Van de eigen grill komen onder andere spareribs, kippenvleugels en gehaktballen.” 

Gemak

Albert Heijn Ridderkerk wil het klanten zo gemakkelijk mogelijk maken om boodschappen te doen. Daarom zijn er veel meer zelfscankassa’s dan eerst. Bovendien is het nu mogelijk om tijdens het winkelen al met de handscanner of je mobiele telefoon de boodschappen te scannen. “Ook valt voordeel bij ons niet meer te missen. We hebben een extra grote Bonusstraat waar aanbiedingen handig bijeen staan. Ook vind je in de winkel meer dan 1.000 Prijsfavorieten. Ze vallen goed op, je herkent ze aan het blauwe duimpje”, aldus de supermarktmanager.

https://www.facebook.com/ahridderkerk/videos/502695636937621/


Albert Heijn in winkelcentrum De Ridderhof is maandag tot en met donderdag en zaterdag open van 8:00 tot 20:00 uur, vrijdag van 8:00 tot 21:00 uur.

Foto: Albert Heijn/Yasmin Hargreaves