Lokaal

NLdoet in Reyerheem

Ook in Reyerheem zijn diverse mensen zaterdag 11 maart 2023 druk in de weer geweest met NLdoet. Drie vrijwilligers van de PvdA Ridderkerk zijn samen met vrijwilligers van Reyerheem aan de slag gegaan. Na de koffie was het tijd om met elkaar pannenkoeken te bakken voor alle bewoners.

Rond de klok van 12 uur konden bewoners en een groep wijkbewoners aan tafel om te genieten van de pannenkoeken lunch.Ook was er gedacht aan de bewoners die liever op hun appartement eten. Daar zijn de pannenkoeken bezorgd, ingepakt om zelf te kiezen wanneer te eten. Het was een groot succes.

Om 14.00 uur gingen de deuren open van het maandelijkse Bruin Café. Vandaag was het een extra feestelijke middag met een pub quiz. Onder het genot van een advocaatje, biertje, wijntje of sap was het nog een hele uitdaging de vragen te beantwoorden. Het was een gezellige strijd tussen de teams.

Aafje Reyerheem kijkt terug op een zeer geslaagde dag. Alle vrijwilligers die vandaag hebben geholpen om deze dag tot een succes te maken willen zij dan ook hartelijk danken voor de inzet bij NL Doet.