NLdoet 2020 voor nuttige vrijwilligersacties

Op vrijdag 13 en zaterdag 14 maart organiseert het Oranje Fonds weer NLdoet in het hele Koninkrijk. Deze grote vrijwilligersactie is de kans voor stichtingen, verenigingen, zorginstellingen, kinderboerderijen en voedselbanken om een grote klus te klaren, de eigen organisatie te promoten én vooral nieuwe vrijwilligers te werven. 

Heb je als organisatie een leuke klus? Moet het gebouw nodig opgeknapt worden, is de locatie van aan een opfrisbeurt toe, wil je een verwendagje voor de bewoners in het verzorgingshuis, het terrein of natuurgebied zomerklaar of heb je een andere leuke klus? Aanmelden kan al vanaf nu. En tot 31 januari 2020 kan je een aanvraag doen voor een financiële bijdrage voor jouw actie of klus (op=op). Aanmelden kan via www.nldoet.nl, daar vind je ook de voorwaarden en handige downloads zoals draaiboeken, tips en PR materiaal. 

Facet Vrijwilligerssteunpunt is intermediair voor NLdoet, zij helpen je graag verder met informatie en advies. Neem contact op met Junaidah Beun van Facet Vrijwilligerssteunpunt via 0180 – 430 440 of junaidah.beun@facetridderkerk.nl