NLDoet bij Aafje Ridderkerk

NLDoet is de landelijke, grootste vrijwilligersactie van Nederland, waarbij de insteek is dat het vrijwilligerswerk in het zonnetje gezet wordt. Aafje Ridderkerk doet natuurlijk mee. Beide locaties zijn elk jaar van de partij.

Dit jaar is er in Reyerheem voor alle bewoners pannenkoeken gebakken en zijn alle plantenbakken weer gevuld met nieuwe planten voor op de balkons van de bewoners. Bij Locatie Ronde Sant zijn vrijwilligers aan de slag gegaan met de binnentuin.

“Fantastische dag met een heerlijk zonnetje, wat hebben we geboft. En fantastische vrijwilligers, dank jullie wel.”

Vrijwilligerswerk

 Graag iets voor een ander betekenen? Ga dan als vrijwilliger aan de slag bij Aafje.  Je bent van harte welkom. De organisatie van Aafje is op zoek naar vrijwilligers voor beide locaties in Ridderkerk, Reyerheem en het Ronde Sant. Daarbij wordt gedacht aan wandelvrijwilliger, maatjesvrijwilliger, koffievrijwilliger of cateringvrijwilliger. Er wordt dan gezocht naar wat bij jou past.

Meer weten of aanmelden? Neem dan contact op met de participatie coördinator Vrijwilligerswerk: Marja Fernandes, 06-33610227 of Marja.fernandes@aafje.nl.