Lokaal

NLdoet groot succes bij Aafje Ridderkerk

Aafje kijkt terug op een geslaagde NLdoet, zowel op ’t Ronde Sant als in de Reyerheem is er een fantastische dag neergezet door vrijwilligers voor de bewoners.

Aafje Ridderkerk is trots op de vrijwilligers die zich via NL doet hadden opgegeven, maar ook de vaste Aafje vrijwilligers. Op ’t Ronde Sant zijn er heerlijk appeltaarten gebakken en bloembollen geplant door 13 vrijwilligers en in de Reyerheem zijn alle bloembakken van de bewoners voor op het balkon weer gevuld met prachtige violen, waren er voor bewoners en wijkbewoners overheerlijke pannenkoeken, en niet te vergeten het poten van geluksklavertjes door totaal 23 extra vrijwilligers.

Een woord van dank van Aafje aan het Dukdalfkoor die deze middag als vrijwilligers hebben opgetreden, de sfeer zat er goed in. Er was een polonaise, waar participatie coördinator Marja Fernandes voorop liep. Ook een woord van dank niet alleen aan vrijwilligers maar ook aan alle collega’s die het mede mogelijk hebben gemaakt dat NLdoet zowel in ’t Ronde Sant als in Reyerheem een groot succes is geworden.

Wilt u meer weten over het vrijwilligerswerk, neem dan contact op met Marja Fernandes via telefoonnummer 06 336 102 27 of marja.fernandes@aafje.nl