Nomineer nog snel uw Ridderheld

De Ridderheldenactie is bijna afgelopen. U hebt nog maar even de tijd om de gemeente te laten weten wie uw Ridderheld is en waarom. Hij of zij maakt dan kans op een Ridderkerkpas met vijftig euro shoptegoed, te besteden bij Ridderkerkse ondernemers.

De gemeente mocht al veel mooie, ontroerende verhalen ontvangen. Maar misschien kent u ook een Ridderheld die het verdient om in het zonnetje gezet te worden. Nomineren kan nog tot en met donderdag 5 november.

Ondernemers helpen

Gemeente Ridderkerk reikt 500 Ridderkerkpassen uit. De pas kunnen Ridderhelden besteden bij Ridderkerkse ondernemers. Wethouder Henk van Os (Economie): ,,Veel ondernemers worden zwaar getroffen door de coronacrisis. Door lokaal te kopen kunnen we de Ridderkerkse ondernemers helpen.”

Een deel van de Ridderhelden heeft de pas al ontvangen. Zij kregen eerst via een ansichtkaart bericht dat ze genomineerd waren, door wie en waarom. De laatste Ridderhelden worden na het sluiten van de actie benaderd.

U kunt uw Ridderheld tot en met 5 november aanmelden op ridderhelden.nl. Een actueel overzicht van de deelnemers is te vinden op ridderkerkpas.nl.

Foto: Gemeente Ridderkerk