Lokaal

Oliebollen voor bewoners en medewerkers van Reyerheem

Op zaterdag 14 oktober 2023 was het een gezellig koffiemoment in Reyerheem. Koffie werd geserveerd met oliebollen als onderdeel van de oliebollenactie voor het Sophia Kinderziekenhuis. Velen van de bewoners van Reyerheem werden naar beneden gebracht, en toen zij het startsein kregen, gingen ze samen naar de hal om te genieten van de aankomst van de Ridderkerkse brandweer. Met alle toeters en bellen arriveerden ze; dat was al een feest op zich.

Brandweerman Wijnand vertelde wat over de actie; de oliebollen voor bewoners en medewerkers waren gesponsord door Berkhout kozijnen. Tom van Berkhout kozijnen trakteerde de allereerste oliebol aan de vader/schoonvader van de familie Berkhout. De brandweer deelde in de zaal oliebollen uit aan bewoners en medewerkers. Natuurlijk gingen zij met de brandweer ook naar alle afdelingen om daar de bewoners te trakteren. Vrijwilligers zorgden voor de koffie, en het was een echt feestje!

Reyerheem wil Berkhout kozijnen van harte bedanken voor hun genereuze sponsoring. “Het was een fantastische inzet ten behoeve van het Sophia Kinderziekenhuis. We hopen op een aanzienlijke opbrengst door deze actie!”

Foto: Ricon fotografie