Lokaal

Onderzoek onder organisaties die met vrijwilligers werken

Facet Vrijwilligerssteunpunt wil graag weten hoe de (vrijwilligers)organisaties in Ridderkerk er voor staan. Hoe staat het met de organisatie, het bestuur, de vrijwilligers, en welke knelpunten en kansen zijn er voor de toekomst? En wat is de behoefte aan ondersteuning en scholing?

Het onderzoek is middels een online enquête uitgezet onder de organisaties die bij het Vrijwilligerssteunpunt bekend zijn. Het Vrijwilligerssteunpunt hoopt op zoveel mogelijk deelnemende organisaties aan het onderzoek. 

Heeft u geen uitnodiging ontvangen, neem dan contact met Facet op. Meedoen kan tot 9 oktober 2023. Onder de inzenders worden 5 heerlijke taarten verloot!

De sportverenigingen vallen buiten het onderzoek, voor hen is er 2-jaarlijks een apart onderzoek. 

Tijdens een inspirerende theatershow op dinsdagavond 14 november 2023 in Theater Het Plein worden de resultaten aan het vrijwilligersveld gepresenteerd. Uw medewerking is van belang. Desgewenst is er ook een papieren versie van de vragenlijst beschikbaar. 

Voor meer informatie kunt u terecht bij Facet Vrijwilligerssteunpunt, Suat Tas, suat.tas@facetridderkerk.nl 06 – 340 871 57.