Lokaal

Openingsfeest KinderBijbelClub van Het Anker

Op zaterdag 4 maart 2023 ging de KinderBijbelClub van Het Anker van start. Het Anker is inmiddels niet meer weg te denken in Bolnes. In het Wijkvoorzieningencentrum aan de Noordstraat 255A is de kringloopwinkel gevestigd en wekelijks wordt er op donderdag een Wijkdiner georganiseerd. Afgelopen zaterdag is er een KinderBijbelClub aan de activiteiten toegevoegd. Tijdens het openingsfeest konden de kinderen van veel lekkers genieten. Er stond een springkussen en er waren diverse spelletjes aanwezig.

Aanstaande zaterdag 11 maart wordt de eerste gewone clubochtend gehouden. Alle kinderen van de basisschoolleeftijd zijn vanaf 10.15 uur van harte welkom. Om 10.30 begint het en de ochtend eindigt om 12.00 uur.

Op een clubochtend wordt er een verhaal verteld, een spel gespeeld, er wordt gezongen en geknutseld. De clubochtenden zullen om de week gehouden worden. De data kunt u vinden op ankervanbolnes.nl of check de pagina’s op facebook en instagram #ankervanbolnes.

De locatie van de KinderBijbelClub is het verenigingsgebouw van de Boezemkerk, hoek Pretoriusstraat – Generaal Smutsstraat. De toegang is gratis.