Lokaal

Overname Lifeline | food & drinks door Verhage Horeca Groep

Verhage, de van origine Rotterdamse franchiseformule, kondigt met trots de aanstaande opening van haar 44e vestiging aan. De formule breidt uit door de overname van het gerenommeerde cateringbedrijf Lifeline | food & drinks, gevestigd in winkelcentrum Vlietplein te Ridderkerk. Deze overname, die op 1 februari 2024 wordt gerealiseerd, markeert een nieuwe mijlpaal voor Verhage. Na een grondige verbouwing zal Verhage de hongerige, Ridderkerkse buurtbewoners met open armen ontvangen.

Wesley Fok, Directeur van Verhage, uit zijn enthousiasme over deze strategische uitbreiding: “LIFELINE, met haar 29 jaar ervaring, is een gevestigd bedrijf in de omgeving. We zijn trots en enthousiast om op deze fundering verder te bouwen. We beloven onze gasten een unieke ervaring zodra ze ons vernieuwde restaurant betreden. Verhage zal meer zijn dan alleen een snackbar; we bieden een allround eetgelegenheid met een huiselijke sfeer, waar men kan genieten van niet alleen klassieke snacks, maar ook van verse sandwiches, tosti’s, salades, gebak en uitstekende koffie. Voor ieder wat wils!”

Opgericht in 1967, heeft Verhage zich in ruim 50 jaar ontwikkeld tot een toonaangevende fastserviceketen met 43 restaurants, geleid door zelfstandige franchise-ondernemers. De organisatie onderscheidt zich door intensieve begeleiding van ondernemers en het opleiden van haar medewerkers.