Lokaal

Özcan ‘Eus’ Akyol bezoekt Vrouwen van Nu Ridderkerk

Op maandag 23 oktober 2023 werd de maandelijkse ledenmiddag van de Ridderkerkse afdeling van Vrouwen van Nu gehouden in de Levensbron. Als gastspreker was schrijver en tv-presentator Özcan ‘Eus’ Akyol daarbij aanwezig en maakte er een hele geslaagde middag van. Er waren maar liefst 95 mensen aanwezig bij de voordracht van ‘Eus’ en die genoten daar zeer van.

Vrouwen van Nu heeft elke maand een interessante gastspreker en daarnaast worden er ook met regelmaat uitstapjes gemaakt en is er een schilderclub en een boekenclub.

Ook lid worden van Vrouwen van Nu?

Iedereen is van harte welkom. Kom gerust eens kijken als wij weer een middag of avond hebben. De eerstvolgende bijeenkomst is op 27 november aanstaande in de Levensbron om 13.30 uur. Voor meer informatie of aanmelding kan contact opgenomen worden met voorzitter Henny Kooiman via telefoon: 0180 – 42 86 66.

Op dinsdag 24 oktober 2023 waren voorzitter Henny Kooiman en penningmeester Cathy Aerts te gast in het radioprogramma ”Seniorentijd” bij Radio Ridderkerk. In de uitzending werd uiteraard stil gestaan bij de bijeenkomst met Eus de dag ervoor in de Levensbron, maar daarnaast stond de Ridderkerkse afdeling van Vrouwen van Nu in de spotlight en werd door beide dames toegelicht wat deze vereniging het hele jaar allemaal doet.

Heet u de uitzending gemist ? U kunt deze in de komende drie weken nog terugluisteren via Uitzending Gemist.