Paaseieren en poffertjes groot succes

Afgelopen zaterdag konden de kinderen in de wijk Drievliet/’t Zand op stap om paaseieren te zoeken, het was na 2 jaar weer een groot succes.

Ongeveer 300 kinderen stonden om half twaalf op het Vlietplein voor de prijsuitreiking. De paashazen liepen al rond op het Vlietplein om het winkelend publiek op chocolade eitjes te trakteren en op de foto te gaan.

Er waren weer mooie prijzen te verdienen. Uiteraard gingen alle kinderen die mee hadden gedaan met een paastraktatie naar huis. Er zijn weer veel eieren ingeleverd. Maar vind je nog een ei, neem hem dan mee naar huis, zodat ze niet blijven liggen in de natuur.

Na de prijsuitreiking was het enorm druk op het Vlietplei. Vanaf 10.00 uur waren vrijwilligers van de winkeliersvereniging al druk bezig met het bakken van poffertjes. Er stond inmiddels een lange rij, maar dat was het wachten waard. Ze waren overheerlijk.

“We kunnen terug kijken op een geslaagde dag op het Vlietplein, geweldig dat het weer kon en dat organisaties zo elkaar weten te vinden in de wijk om er met elkaar een mooie dag van te maken. Samen zijn we de buurt. We willen allen die hebben geholpen om deze dag succesvol te laten slagen bedanken voor alle inzet!”