Lokaal

Parkeergarage Ridderhof 2 tijdelijk dicht

In de komende weken worden er een aantal belangrijke werkzaamheden uitgevoerd in het Winkelhart Ridderkerk. Zo zal komende week de rollerbaan naast de supermarkt Jumbo worden ontmanteld en verplaatst naar het midden van Ridderhof 2 (het voormalig terras van Delifrance). Om die reden zal de parkeergarage Ridderhof 2 tijdelijk gesloten zijn. Dit deel van het centrum is dan beperkt bereikbaar. Vanaf de Verlengde Kerkweg zal de ingang en de daar aanwezige lift nog wel gebruikt kunnen worden. Ook vanaf het Sint Jorisplein blijft Ridderhof 2 bereikbaar.

Voor wie overdekt wil parkeren blijven de garages Jorishof en Koningsplein een alternatief.

Vanaf maandag 1 november 2021 zal de supermarkt JUMBO voor een maand gesloten zijn. Let deze week op hun speciale aanbiedingen voor de sluiting.

De tassen- en kofferspecialist DUIFHUIZEN zal binnenkort op de huidige plek sluiten om zich voor te bereiden op hun nieuwe vestiging in Ridderhof 1 tegenover Lion beddenshop. De planning voor de opening staat voor maandag 29 november. Op de plek van Duifhuizen komt dan een vestiging van BLOKKER.

Eind november zal er in het voormalige ECCO pand een delicatessenwinkel worden geopend.

In Ridderhof 1 wordt er ook hard gewerkt aan de vernieuwingen. Het voormalige Brunapand ondergaat momenteel een metamorfose voor de toekomstige vestiging van brasserie NJOY die in twee lagen het pand aan het einde van eerste kwartaal 2022 hoopt te openen. In het pand wat zij achterlaten zal dan een vestiging komen van de BIG BAZAR die daarmee een herintrede doet in Ridderkerk.

Voormalig Brunapand

Voor een totaaloverzicht van alle verbouwingen kunt u terecht op de website: www.winkelhartridderkerk.nl