Lokaal

Politie houdt vader aan na val 1-jarig kind in Ridderkerk

De verdachte die de politie zaterdagavond 5 januari aanhield, nadat een kindje van de eerste verdieping van een flat aan de Fresiastraat was gevallen, is de vader van het slachtoffertje. Rechercheurs onderzoeken wat zich exact heeft afgespeeld.

Zaterdagavond kwam rond 18.20 uur bij de politie de melding binnen dat een kind van de eerste verdieping was gevallen. Volgens de melding was er opzet in het spel. Hulpdiensten gingen direct ter plaatse. De 41-jarige vader van het jongetje werd aangehouden en wordt op dit moment verhoord. Het kindje werd met ademhaling, maar in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Vermoedelijk ging een ruzie in de woning van vader en kind aan het incident vooraf.

Laatste update voor vandaag over incident Fresiastraat Ridderkerk: naar omstandigheden gaat het redelijk met het 1-jarige jongetje dat zaterdag van de eerste verdieping van een flat viel.

Tips
Rechercheurs zijn druk bezig duidelijkheid te krijgen over wat zich heeft afgespeeld aan de Fresiastraat. Getuigen die informatie hebben die daarbij kan helpen wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Bron: Politie