Politie zoekt getuigen steekincident Meester Kesperweg

Getuigenoproep: Wie heeft er iets gezien of gehoord van het steekincident aan de Meester Kesperweg in Ridderkerk?

Op donderdag 29 juli 2021, omstreeks 00:05 uur, kwam er een melding binnen van een steekpartij met 1 slachtoffer en meerdere verdachten. Toen de politie ter plaatse gingen aan de Meester Kesperweg in Ridderkerk, troffen ze het slachtoffer aan. Het slachtoffer werd meteen gecheckt door de ambulance en hoefde gelukkig niet mee naar het ziekenhuis.

Het slachtoffer zag dat er 3 jongeren, auto’s in de straat aan het vernielen waren. Hij liep naar ze toe om er wat van te zeggen, waarop er 2 jongens wegrenden en 1 bleef staan. De jongen die bleef staan, liep richting het slachtoffer en voor het slachtoffer het wist, voelde hij een steek in zijn linkerzij en vervolgens rende de jongen weg.

Alle 3 de jongens waren tussen de 16 en 18 jaar oud, waren allen donker gekleed, donker krullend haar en één van de jongens had een opvallend rode sportjack aan. De jongens zijn weggerend richting de Koninginneweg.

Was u getuige van het incident of heeft u de mogelijke verdachte(n) nog gezien? Heeft u andere informatie over het incident of heeft u als omwonende of ondernemer in de nabije omgeving misschien wel camerabeelden van de daders, bijvoorbeeld van uw deurbel- of dashboardcamera? Alle informatie is welkom!

U kunt bellen met de politie via 0900-8844. Anoniem bellen met Meld Misdaad Anoniem kan ook via 0800-7000 of digitaal via: meldmisdaadanoniem.nl/melden