Lokaal

Popkoor Something Else zoekt nieuwe leden

Popkoor Something Else is op zoek naar nieuwe leden. Als je van zingen en gezelligheid houdt ben je bij het popkoor aan het juiste adres. Op donderdag 8 februari 2024 wordt om 20.00 uur gestart met het instuderen van een nieuw nummer, zodat je direct kan ervaren hoe dat in zijn werk gaat. Halverwege de avond is er een pauze met tijd voor een praatje en iets te drinken in het gezellige barlokaal in het clubgebouw van Muziekvereniging Harmonie Slikkerveer, waar het popkoor onderdeel van is.

Het popkoor bestaat momenteel uit ruim 25 enthousiaste, gemotiveerde leden van alle leeftijden. Zij zijn met name op zoek naar mannelijke leden, omdat deze stempartij pas sinds een half jaar is opgestart, maar vrouwen zijn natuurlijk ook van harte welkom.

Elke donderdagavond repeteren zij van 20.00 tot 22.30 uur in het clubgebouw van de Harmonie aan de Prinsenstraat 76 in Ridderkerk. Het repertoire bestaat uit zowel swingende als gevoelige nummers. Er wordt geoefend met bladmuziek, die tijdens de repetitie wordt uitgereikt. Thuis kan extra geoefend worden door middel van muziekbestanden die in Dropbox staan.

Aanmelden is niet nodig, de deur staat open. Voor meer informatie kan je kijken op de website van de Harmonie (mh-s.nl/popformatie-something-else) of mailen naar popformatiesomethingelse@gmail.com.

Door Petra Van Der Kaaden