Prijzen dagkwissen 3×2 en boeketten uitgereikt

In de afgelopen 3×2-week was er bij Radio 3×2 elke dag een mooi prijzenpakket te winnen. Afgelopen weekend zijn deze prijzen uitgereikt.

De gelukkige winnaars van de prijsvraag kregen een mooi pakket met een bloemenbon van Bloemenhuis de Waal, een tasje, een waterfles en een sleutelhanger cadeau. Op de foto’s ziet u de gelukkige prijswinnaars Nel de Wolf (met man en dochter), Henk de Bakker (wiens prijs werd opgehaald door zijn vrouw Iris), Annie Hakemulder, Mevrouw Paardekoper en Leen Nugteren met zijn zoons.

Op woensdag (de jubileumdag) was er een speciale actie in samenwerking met FleurVision. Die dag mochten luisteraars aangeven wie zij een mooi boeket bloemen gunden. Ridderkerkers hebben een goed hart, want er zijn heel veel inzendingen binnen gekomen, waaronder ook een aantal dubbele.

Uit al deze inzendingen zijn de volgende personen geloot: Sanne Wilschut, opa en oma Raaijmakers, Ingrid den Hoed, Leo en Monica Weeda en tante Lien Oostdijck. Ook zij hebben afgelopen weekend hun prijs opgehaald of bezorgd gekregen.

Foto’s: Eric Harreman en Aad Hoogendijk