Lokaal

Puck (20) uit Ridderkerk is finalist Miss Beauty of Zuid-Holland 2023 

De twintigjarige Puck uit Ridderkerk is één van de 18 finalisten van de verkiezing Miss Beauty of Zuid-Holland 2023. Het traject is twee weken geleden van start gegaan en in maart 2023 zal er tijdens de grote finale één finalist gekroond tot nieuwe Miss Beauty of Zuid-Holland. Hierna zal dit meisje doorgaan naar de landelijke verkiezing.  

Puck volgt de opleiding Media Vormgeven op het Grafisch Lyceum in Rotterdam. Naast haar studie is de druk bezig met sporten en ondernemen. Ook staat ze altijd open voor uitdagingen, daarom was deze verkiezing de perfecte kans om haarzelf weer een stukje te ontwikkelen.  

Ze gaf zichzelf zonder echt na te denken op voor de verkiezing, maar zes weken later ontving ze opeens een uitnodiging voor de casting in haar mailbox. Toen besloot ze dat het nu of nooit was. Meedoen aan een verkiezing is een kans die je maar één keer krijgt en nu besluit ze er vol voor te gaan.  

Tijdens het traject van de verkiezing doen de finalisten verschillende activiteiten om alles te leren wat je nodig hebt als miss. Zo bezoeken de finalisten sponsoren van de organisatie, krijgen ze catwalk trainingen, doen ze challenges op hun sociale media en moeten ze geld inzamelen voor het goede doel. De organisatie zet zich in voor de LINDA foundation die arme gezinnen in Nederland helpt om bijvoorbeeld hun boodschappen te kunnen betalen. Via internet kunt u een eigen bijdrage geven. Door op google ‘Inzameling Linda Foundation Puck Baier’ op te zoeken zult u op de goede pagina terecht komen.  

Als miss is het belangrijk om een doel voor ogen te hebben. Puck wil meegeven dat je alles kunt bereiken als je er zelf in gelooft en dat je je nooit uit het veld moet laten slaan door de meningen van anderen. Je hart volgen. Dan komt altijd alles goed.  

Tijdens de finale worden er ook verschillende titels uitgereikt aan de missen. Zo zal één finalist de titel ‘Miss Popularity’ winnen. Deze kunnen de missen behalen door zo veel mogelijk stemmen te verzamelen tijdens het traject. Ook zullen deze stemmen voor 10% meetellen met de eindbeoordeling.

Wilt u ook uw stem uitbrengen? Dan kunt u een SMS sturen. SMS ‘POLL Zuidholland Puck B’ naar ‘3010’.

Stemmen kunt u doen zo vaak u wilt. Iedere stem kost €1,10.

Als u Puck wilt volgen tijdens haar traject naar de finale van de verkiezing is zij te vinden op instagram onder de naam puckbaier of op Facebook.