Lokaal

Puck Baier (21) uit Ridderkerk is finalist van Miss Aura Netherlands 2024

De eenentwintigjarige Puck Baier uit Ridderkerk is één van de 15 finalisten van de verkiezing Miss Aura Netherlands 2024. Het traject is in januari van start gegaan en op 7 juli 2024 zal er tijdens de grote finaleshow in Utrecht één finalist gekroond worden tot Miss Aura Netherlands 2024. Hierna zal dit meisje doorgaan naar Turkije om Nederland te vertegenwoordigen bij Miss Aura International.

Puck is afgelopen jaar gestopt met studeren om zich volledig op haar werk als content creator voor bedrijven te storten. Afgelopen jaar heeft ze aan haar eerste miss verkiezing meegedaan, maar omdat dit traject een half jaar duurt wilde ze nog een keer de kans pakken, zodat ze zichzelf verder kan ontwikkelen en alles wat ze vorige keer heeft geleerd mee te nemen in dit nieuwe traject.

Miss Aura is niet een miss verkiezing waar het alleen maar draait om uiterlijk. De finalisten worden allemaal beoordeeld op beauty, brains, behaviour en body. Daarnaast is het tijdens het traject belangrijk dat de finalisten stemmen verzamelen, werken aan hun zichtbaarheid in de media, maar zichzelf ook inzetten voor een goed doel. Tijdens het trajecten staan er ieder weekend nieuwe activiteiten op het programma waarbij de finalisten op bezoek gaan bij sponsoren, catwalk- en danstrainingen krijgen, maar ook trainingen over etiquetten etc.

Het goede doel waar Puck zich tijdens dit traject voor inzet is de stichting ‘Voeljijjeveilig’. Deze stichting strijdt tegen straatintimidatie. Tijdens het traject zamelt Puck geld in en gebruikt ze haar stem om straatintimidatie meer onder het licht te brengen op haar social media.

Als Puck de titel Miss Aura Netherlands zou winnen wilt ze meer jonge meiden motiveren om hun dromen achterna te gaan als het gaat om ondernemen en wilt ze jongeren in het algemeen inspireren over het geloof.

Helpt u Puck een handje mee naar de titel?

Dit kan door naar het Instagram account: @missauranetherlands te gaan en de stemfoto van Puck op te zoeken. Laat daar een like en comment achter. Dit is geldig als een stem.

Als u Puck wilt volgen tijdens haar traject naar de finale van de verkiezing is zij te vinden op Instagram onder de naam @puckbaier of op Facebook.