Lokaal

PvdA Ridderkerk steekt handen uit de mouwen voor Leger des Heils

Vorige week vond de zeventiende editie van NLdoet plaats. Het bekende initiatief van het Oranjefonds waarbij mensen zich kunnen aanmelden als vrijwilliger om buurten en verenigingen te helpen met het uitvoeren van een klus.

Ook in Ridderkerk hebben velen de handen weer uit de mouwen gestoken. De PvdA Ridderkerk heeft dit keer, samen met andere enthousiaste vrijwilligers, meegeholpen met het verzorgen van een high tea bij ‘Bij Bosshardt Ridderkerk’, de buurthuiskamer met kledingwinkel van het Leger des Heils in het Centrum.

‘‘Door mee te doen met NLdoet laten we onze waardering blijken voor al het mooie werk van vrijwilligers, verenigingen en maatschappelijke organisaties die we in Ridderkerk hebben,’’ vertelt PvdA-fractievoorzitter Jeroen Rijsdijk. ‘‘We bedanken de vrijwilligers voor de warme ontvangst. En we kijken terug op een geslaagde ochtend ‘Bij Bosshardt’ met leuke gesprekken met Ridderkerkers, mooie sieraden en kleding, en een zeer goed verzorgde high tea mede door de lekkere hapjes van buurtgenoten’’ .