Rabobank schenkt €180.000,- met ClubSupport

Rabobank IJsselmonde-Drechtsteden deed dit jaar voor het eerst mee aan de landelijke Rabobank ClubSupport en gaf woensdagavond 4 november in een digitale live-show € 180.000,- van haar winst weg aan stichtingen, clubs en verenigingen in de regio.

In de afgelopen maand konden leden van de bank stemmen op hun club naar keuze en dit werd dan ook weer massaal gedaan. Ook werden er live in de uitzending ook nog extra prijzen weggegeven. Zo won de Kunstroute Ridderkerk nog eens € 500,- met de foto-wedstrijd en vv. Rijsoord € 500,- met de kwis.

Grote winnaar van de actie werd Stichting Ambulance Wens met het maximale bedrag van € 4.000,-. Daar vlak onder zat vv. Rijsoord met € 3.289,68, dat het hoogste bedrag in Ridderkerk ophaalde. Ruim boven de € 2.000 euro zaten nog meer Ridderkerkse clubs als: IJsclub Rijsoord en omstreken, Stichting Rijsoordse Molen, KCR, Stichting Oud Ridderkerk, Jeugdwielertoer 3×2 en De Zonnebloem afdeling Ridderkerk.

Bent u ook benieuw wat uw vereniging ontvangen heeft of welk bedrag de vereniging van uw keuze heeft gekregen kijk dan op de Rabobank. Ook RTV-Ridderkerk heeft meegedaan aan deze actie en bedankt iedereen voor zijn of haar stem.

Mocht u geen lid zijn van de Rabobank, maar ons wel een warm hart toedragen, dan kunt u altijd donateur worden van RTV-Ridderkerk. Donateurs zijn voor ons zeer belangrijk. Het verzorgen van alle uitzendingen van RTV-Ridderkerk via zowel Radio Ridderkerk als TV Ridderkerk en de website www.rtvridderkerk.nl wordt uitsluitend met vrijwilligers gedaan.

Wilt u als inwoner van Ridderkerk of als betrokkene van ver daarbuiten op de hoogte gehouden worden van de laatste actualiteiten via uw lokale omroep? Wij kunnen niet zonder de inbreng van vrijwilligers en donateurs. Donateur wordt u al vanaf € 15,-, maar meer of minder mag uiteraard ook. Wilt u donateur worden, mailt u dan uw aanmelding door naar emailadres donateur@rtvridderkerk en maak uw bijdrage over op onze Rabo donateursrekening: NL 63 RABO 03 85 4779 88. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw steun.