Lokaal

Rabobank schenkt €7.500 aan Stichting Evenementenbegeleiding Ridderkerk

De Stichting Evenementenbegeleiding Ridderkerk heeft een genereuze donatie van €7.500,00 ontvangen van het Coöperatiefonds van de Rabobank. Dit bedrag zal worden gebruikt voor de aanschaf van materialen en middelen om de inzet van verkeersregelaars en EHBO’ers tijdens evenementen in Ridderkerk te ondersteunen, waardoor de veiligheid en het welzijn van de deelnemers gewaarborgd worden.

Met de steun van het Coöperatiefonds van de Rabobank kan de Stichting Evenementenbegeleiding Ridderkerk de nodige voorzieningen treffen om een veilige omgeving te creëren tijdens lokale evenementen. Verkeersregelaars zullen het verkeer in goede banen leiden, terwijl EHBO’ers snel kunnen ingrijpen bij medische noodgevallen.

“Deze gulle donatie van het Coöperatiefonds van de Rabobank stelt ons in staat om de veiligheid van onze evenementen te verbeteren en de gemeenschap van Ridderkerk te dienen,” aldus Jack Velthuizen en Wijnand Punt, beide bestuursleden van de van de Stichting Evenementenbegeleiding Ridderkerk. “Met het geld zullen we essentiële materialen en middelen aanschaffen die nodig zijn voor de effectieve inzet van verkeersregelaars en EHBO’ers.”

Het Coöperatiefonds van de Rabobank ondersteunt lokale initiatieven die bijdragen aan de leefbaarheid en vitaliteit van de gemeenschap. De donatie aan de Stichting Evenementenbegeleiding Ridderkerk is een voorbeeld van hun inzet voor lokale welzijnsprojecten.

De Stichting Evenementenbegeleiding Ridderkerk helpt een verscheidenheid aan evenementen in Ridderkerk en zet zich in voor een veilige en plezierige omgeving voor alle deelnemers. De donatie van het Coöperatiefonds van de Rabobank zal direct bijdragen aan deze missie.