Lokaal

Rabobank steunt lokale verenigingen via ClubSupport actie

Rabobank IJsselmonde-Drechtsteden doet dit jaar voor het eerst mee aan de landelijke Rabobank ClubSupport, wat de nieuwe naam is van de Clubkascampagne. Dit jaar stelt Rabobank IJsselmonde-Drechtsteden € 180.000,- van haar winst beschikbaar voor deze Rabo ClubSupport actie.

De leden van de bank bepalen zelf hoe dit bedrag wordt verdeeld over de clubs en verenigingen, die hieraan meedoen. Alle leden mogen hun stemmen uitbrengen van tot en met 25 oktober. Vanuit Ridderkerk doen er dit jaar veel verenigingen, clubs en stichtingen mee aan deze actie. Leden van de bank kunnen direct stemmen in de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport.

Ook nieuwsgierig of uw vereniging meedoet aan deze actie, kijk dan hier. U kunt ook stemmen op uw lokale omroep Stichting Lokale Omroep Ridderkerk. Mocht u geen lid zijn van de Rabobank, maar ons wel een warm hart toedragen, dan kunt u altijd donateur worden. Donateurs zijn voor ons zeer belangrijk. Het verzorgen van alle uitzendingen van RTV-Ridderkerk via zowel Radio Ridderkerk als TV Ridderkerk en de website www.rtvridderkerk.nl wordt uitsluitend met vrijwilligers gedaan.

Wilt u als inwoner van Ridderkerk of als betrokkene van ver daarbuiten op de hoogte gehouden worden van de laatste actualiteiten via uw lokale omroep? Wij kunnen niet zonder de inbreng van vrijwilligers en donateurs. Donateur wordt u al vanaf € 15,-, maar meer of minder mag uiteraard ook. Wilt u donateur worden, mailt u dan uw aanmelding door naar emailadres donateur@rtvridderkerk en maak uw bijdrage over op onze Rabo donateursrekening: NL 63 RABO 03 85 4779 88. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw steun.