Lokaal

Regenboog feestelijk geopend aan Dr. Colijnstraat

Op Valentijnsdag 14 februari 2024 werd om 14.00 uur de nieuwe winkel De Regenboog geopend aan de Dr. Colijnstraat in het Ridderkerkse centrum.

In de afgelopen weken hebben de vrijwilligers die de winkel hebben geïnitieerd hard gewerkt om het winkelpand een metamorfose te geven. De binnenruimte is opnieuw ingericht, waardoor er een nieuw kringloop winkeltje is gecreëerd, maar dat is zeker niet het enige wat er binnen plaatsvindt.

De kinderen Lynn, Caitlin, Isabella en Djamairo mochten de winkel openen door middel van het doorknippen van een lint.


In de winkel wordt vintage kleding en meer leuke spulletjes verkocht. Daarnaast is er een haak- en breiclub en kunnen mensen ook binnen wandelen voor een praatje en/of luisterend oor en een kopje koffie of thee in de huiselijke sfeer.

,,De Regenboog bestaat niet voor niets uit zeven kleuren en met ons motto: ‘Met Elkaar Zorgen Voor Elkaar’ proberen we dat ook uit te dragen’’, licht Letty Been toe namens het gehele team vrijwilligers dat de winkel zal gaan beheren.

De Regenboog is geopend op woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 15.00 uur. De Regenboog is gevestigd aan de Dr. Colijnstraat 28 in het centrum van Ridderkerk.