Lokaal

Renovatie Geerlaan feestelijk gevierd

Door middel van het ontsteken van de kerstverlichting in de tuin van het gerenoveerde appartementengebouw van Woonvisie aan de Geerlaan is 11 december de ‘transformatie’ van de 42 huurwoningen op feestelijke wijze gevierd. De handeling werd verricht door Woonvisie-bestuurder Alfred van den Bosch, wethouder Volbregt Smit en Edu Willems van Willems Vastgoedonderhoud. De laatste voerde de hoogwaardige renovatie uit en is trots op het eindresultaat: “Het is nog mooier geworden dan het 3d-ontwerp.” 

Terugkerende en nieuwe bewoners van het gerenoveerde gebouw kregen de gelegenheid elkaar beter te leren kennen onder het genot van een hapje en een drankje. Veel bewoners zijn blij met hun nieuwe woning en het onderlinge contact met medehuurders. Eén van de bewoonsters is zo tevreden dat ze opmerkte: “Het is alsof ik elke dag op vakantie ben, zo fijn is het om hier te wonen.” 

Alfred van de Bosch, directeur-bestuurder van Woonvisie, sprak de aanwezigen toe. Hij prees daarbij niet alleen Willems Vastgoedonderhoud voor het mooie resultaat, maar bedankte ook de gemeente voor het initiatief om mee te denken en daarmee ook de straat rondom het complex aan te pakken. Tegen de bewoners zei hij: “Het is een bijzonder project en het duurde lang, maar dit is het nieuwe startpunt. Veel plezier in jullie woning.” 

Wethouder Smit benoemde de transformatie van het gebouw als een juweeltje, ook voor de gemeente: “De gemeente heeft een cadeau ontvangen en dat is de Geerlaan. Het gebouw is hét sieraad van de 9000 woningen van Woonvisie.”