Reparatiewerkzaamheden op Rotterdamseweg

Van maandag 4 maart tot en met dinsdag 5 maart repareert waterschap Hollandse Delta van 9.00 uur tot 15.00 uur op enkele plaatsen het wegdek van de Rotterdamseweg.

De werkzaamheden vinden plaats ter hoogte van de Ringdijk en de Sportlaan. Er worden gedeeltes geasfalteerd en de voegen van de tunnels worden gerepareerd. Het verkeer wordt op dit tijdstip – overdag en buiten de spits- teruggebracht naar 1 rijstrook. Daarnaast wordt van woensdag 6 maart op donderdag 7 maart in de avond en nacht gewerkt van 21.00 uur tot 06.00 uur. Dan wordt gewerkt over de volledige breedte van de weg en zullen omleidingsroutes worden ingesteld.

De werkzaamheden vinden plaats tussen de Donkerslootweg en Populierenlaan. De fietstunnel bij de Ringdijk en de auto-/fietstunnel bij de Sportlaan blijven open. 

Rotterdamse weg, Mac Donalds


De Mac Donalds en het Esso tankstation blijven gedurende de werkzaamheden bereikbaar. De werkzaamheden worden uitgevoerd door KWS Infra uit Zwijndrecht.

Update:

Wegens de voorspelde weersomstandigheden zijn de werkzaamheden aan de Rotterdamseweg in Ridderkerk op 6 en 7 maart in de nachtelijke uren, tot nader order uitgesteld. Een nieuwe datum volgt zo spoedig mogelijk.

Bron: Waterschap Hollandse Delta