Lokaal

Ridderkerk Langer Gezond bestaat 5 jaar

Het programma voor inwoners van Ridderkerk vanaf ongeveer 60 jaar heeft als doel om senioren voor te bereiden op wat komen gaat.

De vergrijzing neemt toe. Mensen moeten langer zelfredzaam zijn en op een goede en gezonde manier tot op hoge leeftijd thuis kunnen blijven wonen. Ridderkerk Langer Gezond helpt daarbij.

De vijf thema’s waar Ridderkerk Langer Gezond voor staat (voeding, beweging, slaap, stress en veiligheid) zijn ruim onder de aandacht gebracht. En dat hebben ze geweten! De kookworkshops, voorlichtingen over slaap en stress, de gezellige gespreksgroepen en recent de non-alcohol wijnproeverijen zijn druk bezocht. En vooral de valpreventie cursus niet te vergeten.

Neemt u eens een kijkje op de website. Daar krijgt u als eerste de agenda te zien voor de nieuwe activiteiten. Natuurlijk kunt u zich ook inschrijven voor de nieuwsbrief, laat het even weten. En vergeet niet de Facebook pagina te volgen. Hier worden regelmatig tips geplaatst die van groot belang zijn in uw dagelijks bestaan. 

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan contact op met Facet Ridderkerk via telefoon: 0180 432 350 of stuur een mailtje naar: info@facetridderkerk.nl.