Lokaal

Ridderkerkse Tchai genomineerd voor Rotterdamse Ondernemersprijs 2019

De genomineerden voor de Rotterdamse Ondernemersprijs 2019 zijn bekend gemaakt en het Ridderkerkse Tchai International B.V. is 1 van de 3 genomineerde bedrijven voor deze prestigieuze prijs.

Tchai is een familiebedrijf met bijna 60 jaar ervaring in het ontwerpen, construeren, fabriceren en installeren van merkactivaties en shopconcepten. Het legt de fysieke verbinding tussen merk en consument. Samen met internationale klanten zoekt Tchai uit waar een merk voor staat, wat het doet en hoe het inspireert.

Eigenaresse Kim Tchai nam onlangs het stokje over van haar vader Ed Tchai en viel aan het begin van dit jaar al meteen in de prijzen bij de BAR-ondernemersprijzen als zakenvrouw van het jaar.

Kim Tchai: “Ik omarm de roots van Tchai. De koers die mijn vader en grootvader hebben ingezet vaar ik nu door. Daarin zoek ik naar de juiste balans, gedreven vanuit hart en bewustzijn. Good energy, creëert good energy! En dan deze nominatie! Geweldig. Trots op het hele team, want: Tchai zijn wij met z’n allen!”, vertelt Kim op de website van de Ondernemersprijs. In de wedstrijd zal Tchai concurrentie hebben van de andere twee genomineerde bedrijven Intermax en The Little Green Bag uit Rotterdam. De winnaar wordt bekend gemaakt op 18 november tijdens het gala-avond in poppodium Annabel in Rotterdam.