Lokaal

Rijksstraatweg afgesloten tot 2 november

Aan de Rijksstraatweg worden al vanaf 9 september werkzaamheden uitgevoerd tussen de Geerlaan en de brug over de Waal. De rijweg, fiets- en voetpaden worden heringericht ter verbetering van de snelfietsroute F15. De snelfietsroute F15 verbindt de gemeenten Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk. Fietsers kunnen hier zoveel mogelijk ongehinderd en veilig doorrijden.

Waar in de gemeentelijke berichtgeving was aangegeven dat de werkzaamheden aan de fiets- en voetpaden worden uitgevoerd in verschillende fasen en tijdens het werk aan de rijweg de Rijksstraatweg vanaf 1 kant bereikbaar zou zijn, is deze echter met ingang van maandag 21 oktober tot zaterdag 2 november geheel afgesloten. Eerder was aangegeven, dat er alleen werkzaamheden zouden plaatsvinden in de avonduren, blijkt vandaag dat de weg volledig is afgesloten door aannemer KWS Infra. Rond 1 november wordt verwacht dat alle werkzaamheden afgerond zijn. Buslijn 601 is hierdoor ook gestremd.

Voor actuele informatie over de werkzaamheden kunt u de KWS app downloaden en het project ‘Rijksstraatweg Rijsoord’  als favoriet aanvinken. Zo blijft u op de hoogte van alle informatie rondom deze werkzaamheden. Via deze app kunt u ook uw vragen stellen. Daarnaast kunt u contact opnemen met de omgevingsmanager Olivier van de Klippe via ovandeKlippe@kws.nl of telefonisch op werkdagen tussen 8.00 uur en 16.00 uur op telefoonnummer 078 62 50 800.