Lokaal

Rommelmarkt bij Harmonie Slikkerveer

Vrijdagavond 19 en zaterdag 20 mei 2023, zal het verenigingsterrein van de ‘Harmonie’ weer worden omgetoverd in een waar kooppaleis. In en om het clubgebouw aan de Prinsenstraat 76 te Ridderkerk kunt u deze twee dagen terecht voor de mooiste schatten: ware koopjes voor uw uitzet, een nieuwe kast, speelgoed of die ene LP die u al jaren zocht. 

De opbrengsten van de rommelmarkt komen traditioneel geheel ten goede aan de clubkas. Hiermee worden onderhoud aan instrumenten en clubgebouw, uniformen en jeugdactiviteiten bekostigd. Mede door de opbrengst kan de vereniging gratis concerten geven. Het orkest en het koor Popformatie Something Else zullen vrijdagavond 24 juni een foodtruckfestival verzorgen in en om het plein bij het muziekcentrum.

Naast tweedehands spullen kunt u zoals altijd terecht voor mooie planten en lekker fruit en u kunt uw geluk beproeven bij het Rad van Avontuur. Omdat het Rad van Avontuur slechts 120 vakjes telt, zijn er ook maar 120 loten te koop. Hierdoor is uw kans om te winnen groot! Er worden vele prijzen verloot zoals leuke cadeaubonnen, strandtassen met BBQ spullen, een wijn arrangement, boodschappentassen en vele hele leuke andere prijzen.

Zoals elk jaar kan er weer een lekkere hamburger of frikandel gegeten worden. Ook de suikerspinmachine staat weer klaar. Bij de bar is er koffie, thee en een drankje af te halen. Reden genoeg om een bezoek te brengen dus.

De rommelmarkt is op vrijdagavond geopend van 18.30 tot 21.30 uur. Op zaterdag kunt u uw slag slaan van 9.30 tot 16.00 uur.