Lokaal

Rommelmarkt Harmonie Slikkerveer opnieuw een ongekend succes

Na maanden van voorbereiding is de jaarlijkse rommelmarkt van Muziekvereniging Harmonie een ongekend succes geworden.

Ze waren bijna niet te houden, de koopjesjagers die vrijdagavond 31 mei stonden te wachten voor de hekken van de rommelmarkt van Muziekvereniging Harmonie Slikkerveer. Toen om half zeven de hekken open gingen, renden ze het terrein op. Aan koopwaar was geen gebrek.

Recordaantal bezoekers

Mede door het lange hemelvaartweekend en natuurlijk het schitterende weer was dit de sleutel tot succes, de inwoners van Ridderkerk en ver uit de omtrek hebben de vereniging een bezoek gebracht. Dit heeft beide dagen een record aantal aan bezoekers getrokken.

Vrijwilligers

Het is toch steeds geweldig om te zien hoe zo’n ruim 80 leden en vrijwilligers van Harmonie Slikkerveer in korte tijd het verenigingsgebouw en terrein omtoveren tot een heuse markt. Het evenement wordt geheel gedaan door vrijwilligers, en voor sommigen betekent het: maanden ervoor al spullen op halen, alles in het teken van de club.

Een ieder zet zich in of het nu het sjouwen is met dozen of losse spullen, het inrichten van een verkoophoek, het opzetten van een marktkraam, het onderhandelen over de prijs; het is geweldig om iedereen in die rol aan het werk te zien. Want ondanks het soms harde werken, is het gewoon leuk om samen de rommelmarkt te doen. En dat plezier was bij de voorbereiding en de uitvoering van de rommelmarkt ook dit jaar weer heel goed merkbaar.

Na 3 dagen van hard werken door de ruim 80 vrijwilligers van de vereniging, werd er een fantastisch eindresultaat bereikt welke grotendeels ten goede zal komen aan de aanschaf van instrumenten en versterkingsapparatuur.