Lokaal

Samen is leuker, vriendschap gezocht

De Sociaal Makelaars van Facet Ridderkerk horen steeds vaker van bewoners dat zij op zoek zijn naar gezelschap van een vriend(in) en ondersteunen hen bij het vinden van een match. Daarom delen zij de oproep van een man van 30 jaar uit Ridderkerk. Gezocht wordt naar inwoners in de leeftijd van ongeveer 25 tot 40 jaar die 1 of 2 keer in de maand leuke dingen met elkaar willen ondernemen.

De man wil graag in het weekend of avond met anderen gezamenlijk uitstapjes maken. Zoals met een groepje naar de bioscoop of samen gamen in een wijkcentrum, creatief bezig zijn, maar ook activiteiten zoals lasergamen. Niks is verplicht, wie zin heeft sluit gewoon aan.  “Mijn leven is eenzaam en behalve mijn werk heb ik nagenoeg geen maatje om samen wat gezelligs mee te ondernemen. Eenvoudige activiteiten zijn voldoende, als het maar gezellig is. Een klik hebben met elkaar is voor mij het belangrijkst.”

Ben jij ook op zoek naar vriendschap en is je interesse gewekt? Meld je dan aan via sociaalmakelaar@facetridderkerk.nl of app Yolanda Hekkert 06 – 283 476 06 dan zorgen zij voor een ontmoetingsmoment om als groep bij elkaar te komen en elkaar te leren kennen en af te spreken voor een vervolg. Je kunt ook iemand die je kent en die deze gevoelens heeft aanmelden. Laat deze persoon weten dat je de aanmelding hebt gedaan. Aanmelden kan ook via het Signaalpunt Eenzaamheid Ridderkerk via www.signaalpunteenzaamheidridderkerk.nl

Wil je op de hoogte blijven van activiteiten of nieuwtjes van de sociaal makelaars, bekijk dan Facebook.com/SociaalMakelaarsFacet.