Lokaal

SER steekt ondernemers hart onder de riem

In deze toch voor een ieder bijzondere tijden leeft de SER mee met zijn sponsors en ondersteuners. Vaak al jarenlang mag de SER profiteren van de ondersteuning door deze bedrijven tijdens de diverse evenementen. Dit gebeurt door middel van sponsoring of gratis dan wel tegen gereduceerde prijs ter beschikking stellen van materialen en/of goederen. Voor de diverse werkgroepen van de SER  jaarlijks een welkome hulp waarvoor zij zeer dankbaar zijn.

Helaas was en is het dit jaar geheel anders. Door het coronavirus zelf en de noodzakelijke maatregelen werd wereldwijd het sociale- en economische leven door elkaar geschud. Evenementen werden afgelast en de samenwerking met de ondernemers stond op een laag pitje. Naast de vele gezondheidsproblemen waren het ook zware tijden voor het bedrijfsleven. 

Daarom heeft de SER gemeend dat dit jaar zijn sponsors en ondersteuners eens een steuntje hebben  verdiend. Met een klein gebaar wil de SER laten blijken dankbaar te zijn voor wat deze ondernemers voor hen betekend en gelijktijdig wilt ze hen een hart onder de riem steken in deze lastige tijden.

De sponsors en ondersteuners zijn getrakteerd op een fraaie kaart, een fleurig boeket en heerlijke doos chocolade.