Sinterkerstlunch bij de Paradijshoeve

Facet Ridderkerk organiseerde, in samenwerking met Rotaryclub Ridderkerk de Waal, op woensdag 12 december de Sinterkerstlunch voor ouderen in Ridderkerk. Met deze activiteit werd het Winterfestijn voor senioren afgesloten. 

Elk jaar probeert Facet Ridderkerk een leuke, lekkere en gezellige lunch te organiseren tijdens het Winterfestijn voor de ouderen in Ridderkerk. “Dit jaar kregen we een mooi geldbedrag gesponsord door Rotary Ridderkerk de Waal, zodat men zelf een kleine bijdrage moest betalen om te genieten van een heerlijke lunch inclusief de drankjes”, zegt Frances Kroeze, ouderenadviseur bij Facet Ridderkerk. “De Rotary had ook drie dames gestuurd om met de mensen een praatje te maken en onderdeel te zijn van de middag. Karin Touw van Rotary Ridderkerk de Waal legde uit aan de deelnemers dat zij geld hebben ingezameld door een rally te organiseren en gaf aan dat ze het fijn zouden vinden als de ouderen binnen Ridderkerk daarvan konden genieten. Het was een flink bedrag, want van de zomer zijn er nog twee mooie dagtochten georganiseerd met het geld. Het restantbedrag kon bij deze lunch gelegd worden en zo konden er ongeveer 80 personen een gezellige middag beleven.” Men kon kiezen uit twee voor- en hoofdgerechten, vis of vlees en tussen de gerechten door werd er door Els van Oost van Bibliotheek Aan Zet een mooi verhaal voorgelezen. Gelukkig was er nog ruimte voor het overheerlijk dessert en werd de middag afgesloten met een kopje koffie of thee. 

De middag was ten einde en zo ook het Winterfestijn. “We willen uiteraard Rotary Ridderkerk de Waal hartelijk bedanken voor hun bijdrage. En tot slot wensen we iedereen hele fijne dagen toe”, sluit Frances af.