Lokaal

Sloop van sporthal De Beverbol

De sloop van sporthal De Beverbol start maandag 2 november 2020. De werkzaamheden vinden plaats op werkdagen tussen 7.00 en 17.30 uur.

Als alles volgens planning verloopt, worden de sloopwerkzaamheden rond maandag 7 december afgerond. Vanwege de feestdagen wil de gemeente de overlast in de maand december zoveel mogelijk beperken. Tijdens de sloop wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met het vrijhouden van parkeerplaatsen.

Vertraging

De start van de sloop heeft wat langer geduurd, omdat in de sporthal een flora- en faunaonderzoek uitgevoerd moest worden. Uit het onderzoek blijkt dat er geen vleermuizen overwinteren in het gebouw. Daarmee is er groen licht voor de sloop van de sporthal.

Meer informatie

Voor meer informatie over de werkzaamheden kan er contact worden opgenomen met dhr. T. Mastenbroek (uitvoerder) van uitvoerend bedrijf Van Groningen Sloopwerken BV te Middelharnis via 0187 487 551. Voor vragen over de sloop van De Beverbol kunt u contact opnemen met projectleider Marianne Quik via m.quik@bar-organisatie.nl.