Lokaal

Sluiting hoofdentree Versmarkt Ridderhof

De Versmarkt, Albert Heijn en Gall & Gall in de Ridderhof worden de komende weken in een nieuw jasje gestoken. De insteek is om de aantrekkelijkheid van de winkels te vergroten. Deze week is op 1 juli gestart met de ontwikkeling van de bouwplaats van de Versmarkt.

Vanaf aanstaande maandag 8 juli gaan de bouwwerkzaamheden rond de Versmarkt echt van start. Dit zal direct goed merkbaar zijn. De hoofdentree van de Ridderhof aan de Versmarkt kant gaat dan namelijk dicht en komt te vervallen. Bezoekers kunnen nog wel tot en met zaterdag 27 juli via de entree van de Versmarkt het winkelcentrum in. Na 27 juli wordt ook die entree afgesloten.

In de 4 daaropvolgende weken wordt de Versmarkt gesloten en compleet omgebouwd. Tijdens de verbouwingsperiode is het winkelcentrum alleen nog bereikbaar via de entrée bij Albert Heijn (AH) parkeerzijde en vanaf de pagodetent . Albert Heijn zal met een compleet nieuwe winkel en een volledig nieuw concept op woensdag 10 juli om 11.00 uur weer open gaan.

Nieuwe entree voor de Versmarkt Ridderhof

Door een volledig nieuwe indeling van de Versmarkt zal er een andere routing komen. Rond 23 augustus gaat de Versmarkt weer open evenals de nieuwe hoofdentree die op de plek komt van de huidige entree van de Versmarkt.