Lokaal

Spetterend slotconcert Blazersbende

In de avond van maandag 15 oktober vond het spetterende slotconcert van de “Blazersbende” plaats in het theater van de Gemini. De leerlingen van groep 8 van “CNBS de Regenboog” hebben in de voorafgaande zes weken iedere dinsdag hard geoefend bij “Muziekvereniging Harmonie Slikkerveer”. Hier kregen zij les van professionele docenten op de trompet, saxofoon, trombone, euphonium of slagwerk.

QUEEN

Het werd een swingende show die werd begeleid door het orkest van de vereniging. Onder andere de hits “Happy”, “I feel good” en “We will rock you” van Queen kwamen voorbij. Bij het laatste nummer werd zelfs in de microfoon geklommen en werd luidkeels meegezongen. Ook hebben de leerlingen een rap en het nummer “Blaasmuziek is Cool” uit volle borst voorgedragen.

SLAGWERKERS

Het concert werd afgesloten door de slagwerkers met het stuk “Fascinating Drums” hierin konden zij zich helemaal uitleven op allerlei slagwerk instrumenten. De leerlingen zijn een mooie en goede ervaring rijker in het maken van muziek. De tribune zat vol trotse ouders, opa’s, oma’s en docenten, zij gaven de muzikanten een staande ovatie. Aan het einde van de avond kregen de leerlingen een certificaat voor hun prestatie.

Bron: Harmonie Slikkerveer