Stichting ANDERS genomineerd voor vrijwilligersprijs 2019

Stichting ANDERS is dit jaar een van de kanshebbers voor de Meer Dan Handen vrijwilligersprijzen 2019. De in Ridderkerk gevestigde stichting verbindt lokale noden van kwetsbare mensen aan lokale ondernemers die hiervoor in actie willen komen. Zo verbinden ze de samenleving op lokaal niveau en maken ze mensenlevens iets mooier.

De stichting is in maar liefst twee categorieën kanshebber voor een prachtige geldprijs om hun werk kracht bij te zetten.

Stemmen voor de publieksprijs

Om de publieksprijs van €2000,- te winnen moet de stichting veel stemmen verzamelen. Hoe meer stemmen hoe meer kans ze maken. Tot en met 11 februari kan er worden gestemd op de website van de vrijwilligersprijzen 2019. Helpt u de stichting ook met uw stem?

Kanshebber voor de juryprijs

Uit de 110 aanmeldingen koos de organisatie stichting ANDERS ook als één van de 6 kanshebbers voor de juryprijs. Op 15 februari mag de stichting een pitch geven voor de jury en zal de winnaar van het geldbedrag van €5000,- bekend worden gemaakt.

De stichting hoopt natuurlijk op een mooie uitslag maar ze zijn sowieso dankbaar voor de nominatie. Oprichter en initiatiefnemer Robert de Heer: “Deze nominatie is een prachtige erkenning voor onze missie en onze hard werkende en onmisbare vrijwilligers. Samen maken we Nederland zo écht nog een stukje mooier”.