Stichting Help Eens Een Handje lanceert nieuwe website

De Ridderkerkse Stichting Help Eens Een Handje heeft haar website compleet vernieuwd. De vernieuwde website is ontworpen door Sanders | Creatief In Druk, Print & Vormgeving. 

Opvallend is de complete herindeling van content. Alle bestaande content is herschreven en opnieuw gerangschikt in een aantal thema’s. De website biedt een strak, modern ontwerp met een gemakkelijke navigatie. De site biedt daardoor een overzichtelijk geheel, waardoor gebruikers minder clicks nodig hebben om bij de gewenste informatie uit te komen. De Stichting Help Eens Een Handje nodigt je graag uit een kijkje te nemen op helpeenseenhandje.nl

Over Help Eens Een Handje

In de jaren ’70 van de vorige eeuw nam een aantal Ridderkerkers het initiatief om de Stichting Help Eens Een Handje op te richten. De stichting stelt zich ten doel clubs, verenigingen, instellingen en specifieke doelgroepen in de gemeente Ridderkerk een steuntje in de rug te geven door middel van financiële of organisatorische ondersteuning waarmee activiteiten op sportief, sociaal en maatschappelijk terrein kunnen worden verwezenlijkt.