Lokaal

Stichting Wens & Co nu ook in Ridderkerk

Stichting Wens & Go breidt haar diensten uit naar Ridderkerk en is daarbij tevens op zoek naar nieuwe vrijwilligers.

De Stichting Wens & Go, dat is gevestigd in Barendrecht breidt haar diensten uit. De stichting was al actief in Barendrecht, Albrandswaard en Rotterdam (Charlois), maar vanaf nu ook in Ridderkerk.

Stichting Wens & Go vervult wensen van mensen die krap bij kas zitten. ,,We organiseren mooie momenten en fijne herinneringen waar de mensen nog lang van kunnen nagenieten. Wij zijn een lichtpuntje in moeilijke tijden. Onze wensen kunnen alleen mogelijk worden gemaakt met hulp van vrijwilligers en sponsors”, laat de stichting weten via hun Facebook-pagina.

,,Vanwege de uitbreiding zijn we op zoek naar nieuwe vrijwilligers met een gouden hart voor onze doelgroep. Het liefst woonachtig in 1 van deze gemeenten. We vragen een luisterend oor, organisatorische eigenschappen en zelfstandig kunnen werken. Een wens kun je regelen en vervullen wanneer het jou uitkomt en hoe vaak je maar wil. Dus ook als je maar 3 keer per jaar tijd hebt. Als vrijwilliger ga je langs bij de mensen thuis en vertel je wat onze stichting inhoudt. Je probeert te inventariseren welke wens het meest passend en haalbaar is en ondertussen luister je naar hun verhaal. Daarna regel je alleen of met hulp van het team de wens en zorg je voor een onvergetelijk moment.”

Wil je ook een lichtpuntje zijn en het enthousiaste vrijwilligersteam versterken of ken je iemand/gezin die in het zonnetje gezet mogen worden? Voor aanmelden of meer informatie mail naar info@wensengo.nl.