Lokaal

Straatkerstboomactie keert terug in Ridderkerk Oost

Goed nieuws uit Ridderkerk Oost: de Straatkerstboomactie keert dit jaar weer terug. Deze traditie, al jaren een groot succes in de wijk, zal ook dit jaar in december de straten opfleuren met prachtig versierde kerstbomen.

Het bijzondere aan deze actie is dat elke bewoner van Ridderkerk Oost een gratis kerstboom kan bestellen en zo kan bijdragen aan de feestelijke sfeer. De enige voorwaarden zijn dat de kerstboom in de openbare ruimte van de straat wordt geplaatst en dat de bewoners de boom gezamenlijk versieren.

Dit jaar is er een kleine verandering ten opzichte van voorgaande jaren. In plaats van de gebruikelijke ophaalmomenten bij de Bloemenjungle, worden de kerstbomen uitgedeeld tijdens een kerstevent. Daarom is het goed om 9 december 2023 alvast in de agenda te noteren.

Interesse om deel te nemen? Een gratis straatkerstboom kan besteld worden door een e-mail te sturen naar het Wijk Idee Team Ridderkerk Oost op het volgende adres: witridderkerkoost@gmail.com.

Binnenkort volgt meer informatie over het kerstevent op 9 december 2023. Er wordt uitgekeken naar het samen verfraaien van de straten en het creëren van een warme kerstsfeer. Het wijk idee team, wijk overleg en het kernteam hopen de donkere dagen feestelijk te maken.

Naast deze actie wordt Esmeralda verwelkomd als nieuw actief lid van zowel het Wijk Idee Team als het kernteam, dat onderdeel is van het Wijk Overleg Oost. Esmeralda is nieuw in de wijk en wil graag bijdragen aan het motto: van de wijk, voor de wijk!