Succesvol senioren Zomerfestijn

Dit jaar bood Facet een compleet programma met uitstapjes en activiteiten aan tijdens het Zomerfestijn voor senioren.  De organisatie kijkt terug op een geslaagd Zomerfestijn.

In de eerste week genoten de deelnemers van een busreis in Raamsdonk. Het weer was prachtig en de deelnemers genoten van de rondvaart over de Biesbosch en de rondleiding over de kersenboomgaard. De High Tea bij Hotel van der Valk was weer gezellig en heeft heerlijk gesmaakt. Tijdens de rondrit door Rotterdam met zanger Marco de Hollander was het gezellig, de deelnemers zongen mee in de bus en genoten van het uitzicht op de stad Rotterdam. De route van de scootmobieltocht ging door het mooie landschap van Rijsoord. Onderweg stopten de deelnemers bij het nieuwe bezoekerscentrum van het Waalbos voor een drankje en lekkere bitterballen. Ook de workshop Droogbloemen was weer een succes. De deelnemers zijn met een mooie deurhanger naar huis gegaan. Er is ook een bezoek gebracht aan de Rijsoordse molen. Daar werden de deelnemers ontvangen met koffie/thee bij bezoekerscentrum De IJsvogel. Daarna was er uitleg over het ontstaan van de molen. Uiteraard werd er ook een bezoek gebracht aan de molen en werd er afgesloten met een lekkere lunch. De deelnemers vonden het allen een erg leuke een leerzame activiteit lekker dicht bij huis. De afsluiting van het zomerfestijn was bij de Paradijshoeve. Maar liefst 50 deelnemers genoten van het culinaire diner. 

“Wij willen alle deelnemers bedanken voor de gezelligheid en alle vrijwilligers voor hun aanwezigheid en inzet”, zeggen de ouderenadviseurs van Facet Ridderkerk. “In de winter bieden we weer leuke uitstapjes en activiteiten aan, dus hou de website www.facetridderkerk.nl en lokale media in de gaten voor het programma”.