Succesvolle Burendag 2021 in Drievliet/’t zand

Afgelopen zaterdag 25 september 2021 was weer een dag vol gezelligheid met de bewoners van verzorgingshuis Aafje Reyerheem en de buurt/wijkbewoners.

Er werd met elkaar in gesprek gegaan onder het genot van een kopje koffie/thee. Vrijwilligers hebben de hele dag pannenkoeken gebakken voor iedereen die langs kwam. De bewoners konden ze zelfs op hun kamer geserveerd krijgen.

Vele wijkbewoners zijn langs geweest, ook waren cliënten van de achterburen De Bun van de partij. De muzikale omlijsting aangeboden door Teamwijkidee3vliet/t Zand was van Will de Brouwer, en die heeft er een feestje van gemaakt.

De organisatie spreekt ook een woord van dank uit aan wethouder Marten Japenga en wijkregisseurs Jan Willem Steeman en Jose Gerritse voor hun aanwezigheid. Daarnaast was Radio Ridderkerk er live bij met volop aandacht voor deze burendag.

Er kon voor bij de koffie iets lekkers gekocht worden, de opbrengst was voor Stichting Opkikker. Dit is inmiddels traditie. Een opbrengst van €140 kan worden overgemaakt naar dit goede doel.

Met een heerlijk zonnetje kijkt de organisatie terug op een prachtige burendag in de wijk: “Iedereen die heeft meegewerkt om deze dag tot een succes te maken, bedankt.”