Lokaal

Succesvolle Burendag in Drievliet/’t Zand

Aafje Reijerheem, activiteiten en adviescommissie aanleunwoningen Reijerheem en Teamwijkidee3vliet/’t Zand kijken als partners in de wijk terug op een zeer geslaagde burendag.

s ’Morgens is gestart met een burendagontbijt; bewoners Reijerheem samen met buurtbewoners aan het ontbijt. Wethouder Cora van Vliet heeft het ontbijt geopend, en samen met wethouder Peter Mey en raadslid Jim Kloos gezellig met de aanwezigen genoten van het ontbijt!


Vanaf 11 uur konden wijkbewoners in de prachtige tuin van de aanleunwoningen terecht bij de coffeebike voor overheerlijke koffiespecialiteiten en een broodje. Vrijwilligers hebben bewoners van Reijerheem begeleid om zo ook bij de buren op de koffie te gaan.

Om 14.30 was er als afsluiting van deze burendag een optreden van Elly Lockhorst op het Ontmoetingsplein Aafje Reijerheem. Daar gingen ook de voetjes van de vloer.


Het was een ontzettende gezellige dag, met veel positieve reacties. En woord van dank aan alle vrijwilligers van deze 3 organisaties die het mogelijk hebben gemaakt deze dag te organiseren en tot een succes hebben gemaakt.