Lokaal

Succesvolle herfstfair Reyerheem

Aafje Reyerheem kijkt terug op een zeer geslaagde herfstfair afgelopen zaterdag op het Ontmoetingsplein. Bewoners hebben samen met familie en buurtbewoners genoten van een gezellige dag.

Er waren vele kramen met een divers aanbod van prachtige producten, o.a zelfgemaakte handwerkartikelen, kadoartikelen, chocolade, kaarten, sieraden, vogelhuisjes, koekjes, oliebollen, tassen, onder en nachtmode etc. Ook de keuken had het druk. Niet alleen met de maaltijden voor de bewoners, maar de erwtensoep, broodje Aafje en de sate waren niet aan te slepen. Er kon geknutseld worden, kabouters voor jong en oud. Voor het goede doel waren er kastanjes raden, envelop trekken en het Rad van avontuur met prachtige prijzen.

De organisatie wil dan ook alle sponsors heel hartelijk bedanken voor de prijzen die zijn geschonken, en mede hierdoor is er een prachtig bedrag opgehaald voor Gouden dagen. Gouden dagen maakt wensen mogelijk voor bewoners en buurtbewoners.

Teamwijkidee3vliet/tzand heeft als partner in de wijk ook ondersteuning geboden door stroopwafels uit te delen tijdens de herfstfair. Aafje was ook heel blij met alle taarten, cake etc. die door wijkbewoners zijn gebakken en verkocht zijn voor Stichting Opkikker, die zieke kinderen en families ondersteunen.

Aafje Reyerheem wil dan ook iedereen bedanken die heeft meegewerkt om deze dag tot een groot succes te maken: medewerkers, vrijwilligers, baksters, sponsors, bewoners en wijkbewoners.

Er is elke week een overzicht met alle activiteiten beschikbaar, op te halen bij de receptie Reyerheem. Wilt u dit overzicht per mail ontvangen, geef u dan op bij fdwit@aafje.nl.