Lokaal

Succesvolle Start van Straatkerstbomen in Ridderkerk Oost

Afgelopen zaterdag 9 december 2023 werden de eerste straatkerstbomen opgehaald, en ondanks het slechte weer was het evenement een succes. Iedereen kon genieten van gratis poffertjes en warme chocolademelk, en 15 mensen haalden hun straatkerstboom op. 

Groep 6 van De Wingerd heeft de grote kerstboom op Plein Oost versierd, waarmee de feestelijke decoraties zijn gestart. Andere scholen, waaronder De Noord en Pyramide, zullen snel volgen. Helaas leidde de sterke wind van afgelopen weekend tot veel omgewaaide straatkerstbomen. Het advies is om de bomen goed vast te zetten aan lantaarnpalen en zware stenen op het kruis te zetten of de boom in een grote pot te zetten. Wilt u ook nog een boom? Of wilt u zelf een evenement organiseren? Mail dan naar witridderkerkoost@gmail.com.

Het Wijk Idee team bedankt alle bewoners van Ridderkerk Oost: “Dit jaar hebben wij meer dan 35 activiteiten ondersteund en is het budget wederom opgegaan.  We wensen alle bewoners van Ridderkerk maar met name die van Oost hele fijne feestdagen! Het Wijk Idee Team Ridderkerk Oost! Voor de wijk, van de Wijk!”