Lokaal

Succesvolle workshop Ontmoetingsplein Aafje Reyerheem

Afgelopen weken konden de bewoners zich uitleven bij de workshop ‘Werken met klei’ op het Ontmoetingsplein Aafje Reyerheem. Er zijn onder meer schaaltjes en een indrukwekkende deurhanger vervaardigd. Het hoogtepunt was wellicht de vervaardiging van prachtige bloemen, die na het verven, bakken en glazuren een plekje hebben gekregen in de tuin.

De workshop werd gefaciliteerd door Nathalie de Waard – van Wingerden, te vinden op ateliervanwingerden.nl, en kon plaatsvinden dankzij de bijdrage van Cultuur Dichtbij. Een bezoek aan de tuin, waar de artistieke creaties staan tentoongesteld, is absoluut de moeite waard voor iedereen die in de buurt is.

Het Ontmoetingsplein biedt altijd een warm welkom, of het nu voor een kopje koffie of thee is, of om deel te nemen aan één van de vele activiteiten. Er zijn onder andere gezellige spelletjesmiddagen op maandag, schildersessies op dinsdagmiddag en kleursessies voor volwassenen op woensdagochtend. De haakgroep op donderdagochtend is een uitstekende optie voor liefhebbers van handwerk, met de mogelijkheid om vanaf 9 uur aan te sluiten met haak- of breiwerk.

Mocht iemand op de hoogte willen blijven van de aankomende activiteiten, kan er gemaild worden naar Franny de Wit op fdwit@aafje.nl. Er wordt dan wekelijks een overzicht van de geplande activiteiten verstuurd. Het Ontmoetingsplein Aafje Reyerheem heet iedereen van harte welkom.