Lokaal

Tentoonstelling van internationale allure bij Galerie Imspa

Zondagmiddag 22 oktober 2023 opende Wilma Impelmans bij Galerie Imspa de nieuwe expositie. Deze expositie is gebaseerd op de Expositie “Oltre i Confini”, die dit jaar in Perugia in Italië is gehouden. Hierbij waren Wilma en Martin Impelmans door de organisatie gevraagd om de Nederlandse bijdrage van deze internationale expositie te organiseren en te coördineren.

Buiten Nederland waren Oostenrijk, Kroatië, Spanje en gastland Italië hier met een delegatie kunstenaars vertegenwoordigd. Esther Annaars, Juana Delgado Cruz, Mark Isarin, Ubaldo Sichi, Karin Touw, Toos van Holstein en Hans van Horck vertegenwoordigden Nederland en hadden een aantal van hun mooiste kunstwerken geëxposeerd. De Nederlandse inzending trok hier veel belangstelling en kreeg veel waardering van de bezoekers.

Martin en Wilma Impelmans hebben uit de Nederlandse inzending een selectie van kunstwerken gemaakt, die nu bij Galerie Imspa te bezichtigen zijn.
Zondag waren de keramiste Esther Annaars en kustschilder Ubaldo Sichi bij de opening van deze expositie aanwezig.

Esther Anaar is gespecialiseerd in het maken van keramieken beelden met een industrieel ontwerp, waarbij de keramieken beelden van metaal lijken te zijn gemaakt.

Ubaldo Sichi schildert met acrylverf en kenmerkend voor zijn schilderstijl is, dat hij zijn menselijke figuren een doorschijnend uiterlijk geeft.

De expositie is t/m17 december 2023 tijdens de openingsuren te bezichtigen bij:
Galerie Imspa
Scheepmakerstraat 23
2984 BE Ridderkerk

Door: Erik Jonkman