Lokaal

Terugblik 40 jaar Reyerheem

De jubileumcommissie kijkt terug op vier fantastische dagen in Reyerheem, die volop in het teken stonden van het 40 jarig jubileum. Er werd woensdag 28 september 2022 gestart met een opening door Ruud Jonkman, directeur bij Aafje.


Diverse mensen zijn deze morgen in het zonnetje gezet, koffie met wat lekkers. Ook hebben bewoners een high tea aangeboden gekregen en woensdagavond stond de receptie op de planning. Een avond waar genodigden en oud medewerkers elkaar konden spreken en ontmoeten. Dit was echt een feestje.

Vrijwilligers waren uitgenodigd om samen met bewoners mee te spelen met de muziekbingo en er was een optreden van zingen bij de afwas. Deze donderdag werd afgesloten met een patatavond voor bewoners en buurt.

Vrijdagmorgen stond in teken van Dankbaarheid, in het religieus uur waarin zang, gedicht en gebed centraal stonden binnen het thema.

In de middag zijn alle bewoners getrakteerd op een broodje hotdog. Vrijdagavond hebben medewerkers en bewoners een fantastische gezellige avond gehad met een BBQ een quiz, volop gezelligheid met elkaar.

Zaterdag stonden er kramen in de recreatiezaal van het Reyerheem en kon er geshopt worden, konden poffertjes gegeten worden en meedoen met de verloting,

Dank voor de sponsors, er waren prachtige prijzen en een mooie opbrengst voor onze nieuwe mobiele versterker.

Als verrassing kwam ook nog Sambaband Xammeramme langs, aangeboden door winkeliersvereniging Vlietplein, met een geweldig optreden.

Zo werd de feestweek in Reyerheem met mooie herinneringen afgesloten.