Lokaal

Themabijeenkomsten Ontmoetingsplein succesvol

Afgelopen week was er weer de maandelijkse themabijeenkomst op Ontmoetingsplein Aafje Reyerheem. Deze keer was het thema : Diabetes. De bijeenkomsten worden inmiddels druk bezocht.

Het was een interessante bijeenkomst waar de wijkverpleegkundigen van Aafje een duidelijke presentatie hebben gegeven over diabetes. Ook de podotherapeut van Voetencentrum Wender was er voor een duidelijke uitleg over de verzorging en preventieve behandeling van de voeten bij diabetes. Na afloop waren er folders, kon er bloedsuiker geprikt worden en was er tijd voor vragen.

De volgende themabijeenkomst staat voor vrijdag 22 maart 2024 op de agenda. Dan is het thema: dementie. Vrijdag 8 maart is er weer een gezondheidsspreekuur in Reyerheem.

Wist u dat niet alleen bij de themabijeenkomsten, maar bij al de activiteiten buurt/ wijkbewoners van harte welkom zijn?. Elke week is er een weekoverzicht met alle activiteiten. Meld u aan dan krijgt u deze elke week in uw mailbox. Aafje houdt u dan op de hoogte van de themabijeenkomsten, gezondheidsspreekuur, Digi Cafe, eten in Reyerheem , weeksluiting en kerkdiensten, enzovoort.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Franny de Wit / fdwit@aafje.nl